Okowa Mourns Ex-Army Chief, Gen

Okowa Mourns Ex-Army Chief, Gen. David Ejoor
Governor Ifeanyi Okowa has expressed sadness over the demise of retired Maj. Gen. David Ejoor, former Chief of Army Staff (COAS) from 1971 to 1975.
Okowa in a statement by his Chief Press Secretary, Mr. Charles Aniagwu on Sunday in Asaba, condoled with the family, the Urhobo nation and the people of Ovwor-Olomu in Ughelli South Local Government Area over the death of the former COAS.
Governor Okowa added that the news of Ejoor’s death had devastated him, especially as the nation is going into another round of elections but was consoled by the fact that the departed former Chief of Army Staff would remain immortal and never to be forgotten.
According to the Governor: “As Deltans we are exremely proud of the outstanding contributions of Gen. Ejoor to the Nigerian Army where he first served as the Governor of Mid-Western Region State from January 1966 – August 1967, first Nigerian Commandant of the Nigerian Defence Academy (NDA) from January 1969 – January 1971 and later as Chief of Army Staff from January 1971 – July 1975.
“Gen. Ejoor had an illustrious military career and served the nation with all his heart; with full dedication and commitment to duty. His contributions to the end of the Nigeria Civil War remains indelible in the minds of Nigerians.
“On behalf of my family, the government and the people of our dear state, I extend my deepest condolences to the Ejoor’s family, the Urhobo nation and the people of Ovwor-Olomu where he hails from,’’
Governor Okowa prayed almighty God to grant the deceased eternal rest.
Okowa giữ gìn đội trưởng cựu quân đội, gen. David Ejor
Thống Đốc ifeanyi okowa đã bày tỏ nỗi buồn vượt qua sự chết chóc của thiếu tá hưu trí. Gen. David Ejor, cựu tù trưởng của nhân viên quân đội (coa) từ 1971 đến 1975.
Okowa trong một tuyên bố của tổng thư ký báo chí, ông charles aniagwu vào chủ nhật ở asaba, condoled với gia đình, quốc gia urhobo và người dân của ovwor-Olomu tại khu vực chính phủ miền nam tại ughelli phía nam chính phủ địa phương đối diện với cái chết của các nhãn coa cũ.
Thống Đốc okowa đã thêm rằng tin tức về cái chết của ejor đã làm anh ta thất vọng, đặc biệt là quốc gia đang tham gia một vòng bầu cử khác nhưng đã được an ủi bởi sự thật rằng các cựu tù trưởng của quân đội sẽ vẫn còn bất tử và không bao giờ bị lãng quên.
Theo thống đốc: ” như deltans chúng tôi là những người tự hào về những đóng góp xuất sắc của gen. Ejor cho quân đội nigeria nơi anh ta đầu tiên được phục vụ như là thống đốc của khu vực Trung Bình Trung Quốc từ ngày 1966 tháng 1967 năm 1967, chỉ huy nigeria đầu tiên của học viện quốc phòng nigeria (nda) từ ngày 1969 tháng 1969 năm 1971 Và sau đó là thủ lĩnh của quân đội quân đội từ ngày 1971 tháng 1971 năm 1975.
” gen. Ejor có một sự nghiệp quân sự nổi tiếng và phục vụ quốc gia với tất cả trái tim của mình; với sự cống hiến đầy đủ và cam kết với nghĩa vụ. Sự đóng góp của anh ta đến kết thúc cuộc nội chiến nigeria vẫn còn sống trong tâm trí của người nigeria.
” thay mặt gia đình tôi, chính phủ và nhân dân của tiểu bang thân yêu, tôi kéo dài lời chia buồn sâu sắc đến gia đình ejor, quốc gia urhobo và những người dân ovwor-Olomu nơi ông ấy từ bỏ, ”
Thống Đốc okowa cầu nguyện chúa toàn năng để ban cho những người đã chết vĩnh hằng.
· Xem bản gốc · Xếp hạng bản dịch này


Facebook: https://www.facebook.com/ossaiking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *