ATIKU ABUBAKAR ARRIVES PORT HARCOURT FOR PDP’S MOTHER OF ALL PRESIDENTIAL CAMPAIGN RALLIES, All is now set for the mega PDP Presidential…

ATIKU ABUBAKAR ARRIVES PORT HARCOURT FOR PDP’S MOTHER OF ALL PRESIDENTIAL CAMPAIGN RALLIES
All is now set for the mega PDP Presidential Campaign Rally at the Adokiye Amiesimaka Stadium in Port Harcourt on Monday Morning.
PDP Presidential Candidate, Alhaji Atiku Abubakar arrived the Port Harcourt International Airport in the early hours of Monday.
He was accompanied by the PDP National Chairman, Prince Uche Secondus and Senate President Bukola Saraki who also doubles as the Director General of PDP Presidential Campaign Council.
Rivers State Governor, Nyesom Ezenwo Wike received the Presidential Candidate in company of leaders of Rivers State. The governor stated that the rally will be the mother of all rallies signalling the beginning of a new era in Nigeria.
Atiku Abubakar will meet with the Rivers State Council of Traditional Rulers by 9am at their secretariat before proceeding to the stadium to interface with hundreds of thousands of Rivers people.
The rally starts by 10am prompt.
Simeon Nwakaudu,
Special Assistant to the Rivers State Governor,
Electronic Media.
11th February, 2019.
Atiku Abubakar đến cổng harcourt cho mẹ của pdp của tất cả các cuộc biểu tình của tổng thống
Tất cả bây giờ đã được đặt cho chiến dịch chiến dịch tổng thống của tổng thống pdp tại sân vận động adokiye amiesimaka tại cảng harcourt vào sáng thứ hai.
Ứng cử viên tổng thống của pdp, alhaji atiku abubakar đã đến sân bay quốc tế cảng harcourt vào những giờ đầu tiên của thứ hai.
Ông ấy được tổ chức bởi chủ tịch quốc gia pdp, Hoàng Tử Uche Secondus và thượng viện tổng thống bukola saraki người cũng đôi với tư cách là giám đốc của hội đồng chiến dịch của pdp tổng thống.
Thống Đốc nước sông, nyesom ezenwo wike đã nhận được ứng cử viên tổng thống trong công ty của các nhà lãnh đạo của nước sông. Thống Đốc Tuyên bố rằng cuộc biểu tình sẽ là mẹ của tất cả các cuộc biểu tình đã bắt đầu từ một kỷ nguyên mới ở nigeria.
Atiku Abubakar sẽ gặp nhau với hội đồng dòng sông của các thước đo truyền thống vào lúc 9 giờ sáng tại thư ký của họ trước khi tiếp tục đến sân vận động để giao diện với hàng trăm ngàn người dân sông.
Cuộc biểu tình bắt đầu từ 10 giờ sáng.
– Không, không, không, không, không, không,
Trợ lý đặc biệt cho các dòng sông thống đốc,
Phương tiện truyền thông điện tử.
Ngày 11 tháng 11 năm 2019.
· Xem bản gốc · Xếp hạng bản dịch này


Facebook: https://www.facebook.com/ossaiking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *